Chevrolet's kennel - Schnauzer p/s

 

                        

 

Våra hundar

I vår familj finns fem Schnauzer p/s:


SE UCH NO UCH SKBV Justice Artax's Angels "Swea" f. 130131, är en schnauzertik från Polen (Kennel Artax's Angels) som lagt grunden för en helt ny tiklinje för oss.

"Swea" är mamma till vår J kull och F kull.

SE UCH NO UCH NORD JV-15 NO JV-15 Chevrolet's Altea America "Rut" f. 140721, är en tik som vi sparat från vår A kull. "Rut" är efter en intressant kombination gjord på helt andra hanhundslinjer linjer än det vi själva har. Rut har gått från framgång till framgång och har mer än väl uppfyllt våra förhoppningar. Hon är dessutom en underbar tik med supermentalitet och mycket arbetsmotor. Rut lever studentliv tillsammans med vår dotter Jennie som pluggar på Hundsportgymnasiet i Forshaga.

Night Fire Artax's Angels "Clara" f. 160408, kom till oss av en slump. Uppfödaren Izabela la ut alldeles för mycket bilder på facebook på en alldeles bedårande tik och jag blev alldeles såld. Clara är halvsyster till Swea men av en helt annan typ så det ska bli så roligt att se vad som blir utav henne. Hon har ett underbart temperament och är full av liv. Clara har redan flera utställningsframgångar. Clara ägs tillsammans med Monica på Adiolas kennel.

Chelsey Saltus Ze Zahrabske "Wera" f. 161018, min dröm har länge varit att köpa hund från Weras uppfödare i Kroatien och när denna kombination som skulle ge Wera kom upp på facebook kunde jag inte låta bli. Så, ännu en tik kom till oss 2017 och även denna ägs tillsammans med Monica Wogenius, Adiolas kennel. Wera har redan som både valp och junior visat framfötterna i utställningsringarna med resultat i topp. 

Chevrolet's Festipop "Cajsa" f. 170717, som om inte fyra vore nog så blev det en femte. Cajsa kommer från vår F kull, en tik som jag absolut inte skulle spara. Dock har det visat sig att detta är en tik med stor potential och alltså blev hon nr 5. Vi ser med spänning fram emot hennes resa i livet.

I kenneln finns även en schnauzertik ur vår J kull, C. Jennie Jellybean, där jag behållt avelsrätten på en kull.