Chevrolet's kennel - Schnauzer p/s

 

                        

 

Våra hundar

I vår familj finns fem Schnauzer p/s:


SE UCH NO UCH SKBV Justice Artax's Angels "Swea" f. 130131, är en schnauzertik från Polen (Kennel Artax's Angels) som lagt grunden för en helt ny tiklinje för oss.

"Swea" är mamma till vår J kull och F kull.

SE UCH NO UCH SKBV NORD JV-15 NO JV-15 Chevrolet's Altea America "Rut" f. 140721, är en tik som vi sparat från vår A kull. "Rut" är efter en intressant kombination gjord på helt andra hanhundslinjer linjer än det vi själva har. Rut har gått från framgång till framgång och har mer än väl uppfyllt våra förhoppningar. Hon är dessutom en underbar tik med supermentalitet och mycket arbetsmotor. 

NO JV-17 Chelsey Saltus Ze Zahrabske "Wera" f. 161018, min dröm har länge varit att köpa hund från Weras uppfödare i Kroatien och när denna kombination kom upp på facebook kunde jag inte låta bli. Så, ännu en tik kom till oss 2017 och denna ägs tillsammans med Monica Wogenius, Adiolas kennel. Wera har redan som både valp och junior visat framfötterna i utställningsringarna med resultat i topp. 

KBNV-18 KBNJV-18 NORD JV-18 NO JV-18 Chevrolet's Festipop "Cajsa" f. 170717, Cajsa kommer från vår F kull, en tik som jag absolut inte skulle spara (men gjorde det ändå :). Dock har det visat sig att detta är en tik med stor potential och vårt framtidshopp. Under 2018 har hon visat framfötterna i ringarna med råge.

Chevrolet's D'America The Beautiful "Laila" f. 190201

Nytillskott från vår D kull som vi bara var tvungna att spara, då hon är efter vår Rut och 4 generation efter vår stamtik Mascar's Måatiee.

I kenneln finns även en schnauzertik ur vår J kull, C. Jennie Jellybean, där jag behållt avelsrätten på en kull.